Onze Diensten

Bij DigiBeter Nijmegen bieden we een breed scala aan computerhulpdiensten aan. Of u nu problemen ondervindt met uw computer, tablet of smartphone, wij hebben de expertise om u te helpen.

Computerhulp

Een van de meest voorkomende problemen waarmee onze klanten te maken krijgen, zijn computerfouten en -problemen. Of het nu gaat om een blauw scherm, problemen met de software, of een storing in het systeem, wij kunnen het voor u oplossen. Het maakt hierbij niet uit of u gebruik maakt van een Windows of Mac systeem. Wij kunnen u helpen.

Telefoon en tablet

Tablets kunnen ook hun eigen unieke problemen hebben, zoals problemen met apps, het besturingssysteem of de hardware. Ook hier kunnen we u helpen. Of u nu problemen heeft met uw smartphone door een defecte app, problemen met de batterij, of een traag werkend apparaat, wij hebben de expertise om u te helpen.

Printerproblemen

Printers kunnen soms behoorlijk koppig zijn. Als u problemen ondervindt met afdrukken, inkt of connectiviteit, staan onze specialisten klaar om het probleem snel op te lossen, zodat u weer kunt afdrukken zonder gedoe.

E-Mailproblemen

E-mails zijn een essentieel communicatiemiddel, maar soms kunnen er zich problemen voordoen. Als u problemen heeft met het verzenden, ontvangen of synchroniseren van e-mails, kunt u vertrouwen op onze deskundige hulp om uw e-mailervaring weer soepel te laten verlopen.

Computerbeveiliging

Beveiliging is cruciaal in de digitale wereld van vandaag. We bieden uitgebreide beveiligingsdiensten, waaronder het verwijderen van malware, het opzetten van firewalls en het implementeren van beveiligingsmaatregelen om uw gegevens en privacy te beschermen.

Overig

Naast de eerder genoemde diensten bieden we ook advies bij de aankoop van nieuwe apparaten. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw behoeften. Daarnaast bieden we hulp bij bestandsherstel en back-ups, evenals ondersteuning bij televisies, e-readers en het bouwen van websites. Als u geïnteresseerd bent in het leren van nieuwe digitale vaardigheden, bieden we ook cursussen aan om u te helpen bij uw digitale reis.

Wat zeggen mensen over DigiBeter?

Problemen met uw digitale apparaten?

Maak een afspraak en wij helpen u met al uw computerproblemen en -vragen